Fina älskade lilla TinTin. 
åhh kan det bli den 16 december nån gång! Satt igår och myste och busade med henne i 1h, hon tar verkligen för sig och tror hon får ge hur många pussar som helst. Hon är verkligen lik Didi som liten. Hoppas hon inte blir ett puss monster som Didi
Tror jag ska byta från min samsung galaxy s3 till Samsung galaxy note2, har kollade in den första noten många gånger och 2an är ju grym! 
Ska in på mediamarkt imorgon tror jag och prata med dom då jag inte hann idag, så hoppas jag kan fixa med abonnemang och byta! Det enda problemet är ju att min skärm på galaxy 3an är sönder men det är ju ba att lämna in den.

 
Ikväll sitter jag med och kollar på hundgrejor fast hundkläder, staffarn brukar oftast vara frusen av sig och nu kommer jag ha valp när det är vinter.
Dessa två ska jag beställa :) 

 
Är så sjukt övertaggad till Tintin är leveransklar! Hon är helt underbar, hon är väldigt lik Didi som liten då hon inte alls är blyg och pussar en hela tiden, brett huvud stadig kropp så hoppas hon blir lika vacker som Didi :D 
 
Sitter just nu och kollar runt på saker jag ska köpa till Tintin.
Älskar Hurtta , inte det billigaste men det hållbaraste. Ska köpa täckerna när hon har vuxit klart, onödigt att köpa nu då hon ska ha större storlek sen.
 
Hit och dit.. det blir en liten staffe från f-kullen ändå. det var så de igentligen skulle bli men vill å ha en större hund men det kan man ju alltid skaffa när man blir äldre :) 
 
Tintin heter hon, leveransklar 8dagar innan julafton. snacka om en mysig julafton att vakna upp med en liten puppy. 
Planen är att jag ska börja med agility med henne som vuxen + utställning ofc, börjar bli mer och mer intresserad för varje gång jag är på utställning. Jag kan gå med hunden men frågan är törs jag? nej.
 
Juste har glömt och berättat att jag skaffat en medryttare till Helgi, hon bor 5min bort från mig hur perfekt är inte det? vi går riktigt bra ihop, hon är riktigt trevlig,snäll och en riktigt bra ryttare :) 
Tintin i mitten, lill hjärtat mitt!
Nu har jag bestämt mig för vad hundras jag ska skaffa, det blir en Rottweiler! 
Ska inte köpa nu men framöver, ska som sagt inte spara en valp från våran F-kullen. Vill inte ha en staffe har vell aldrig direkt varit jätte inne på en staffe men nog skulle jag vilja ha en men hellre en rottis. Har kollat runt på svenskakennelklubben på olika hundraser, rottis och en nederlandse kooikerhondje har jag varit mest inne på.
 
 
 
Funderat varje jul om jag ska köpa detta till Helgi och fara ut på en mysig ridtur på julafton.
Ligger i sängen och ska se film, har en fin vän i sängen självklart min kanin Tusse.
Brukar ha båda uppe men ikväll är det Tusses kväll haha.
3st har ialf hört av sig som vill vara medryttare till helgi så det är väldigt roligt :D 
5760213072
Idag la jag ut Helgi på blocket, söker en medryttare som skulle tänka sig rida honom 2-4ggr per vecka eller mera om ni så vill. 
Då jag går skola veckor och jobbar helg hinner jag inte med honom, läs anonsen HÄÄÄÄÄR
En tjej från skolan jag går på har hört av sig som skulle kunna rida helger och lov så det är ju perfekt, men skulle även vilja ha någon som rider vecko dagar så han slipper stå i hagen och glo. 
 
 
Igår for jag och Elin till vännäsby och någonstans utanför Vännäs vi var ut i ingenstans fyfan det värsta jag har varit med om haha.. det första stället vi for till trodde vi först hade kommit fel det var verkligen ute i ingenstans.
 
Men jag kom hem med en hane och en hona vid namn Skrollan och Tusse.
Mina underbara små nya vänner ♥
Det går bra med att blogga, har helt enkelt inte tid. Jobbar helger alla lov går skola osv.
Känner att en liten semester skulle passa fint just nu. 
Har hunnit införskaffat mig ett Marsvin som heter Bob, han ska få en kompis kanin på torsdag (kanske två) 
Ska köra till Vännäs efter skolan på torsdag till två personer och kolla på kaninungar och är sugen på en kanin hos dom båda.. 
Mamma tycker jag borde föda upp marsvin eller kaniner. Sitter och läser på som tusan om uppfödning m.m och isf om det blir av blir det kaninuppfödning kanske inte värsta seriös eller vem vet det kanske blir det till slut. Verkar vara en rolig grejj då jag brinner för djur. har fastnat för rasen Lejonhuvad dvärgvädur och teddy hur söta som helst.
Vi ser vell men är intresserad ialf :)
 
En sak som är tråkigt att berätta är att jag ska he bort Nicke inte ta ihjäl honom utan ägaren ska ta tillbaka honom då jag inte har tid för 2 hästar då jag jobbar hela tiden + går skola, så ska he Helgi på stall i byn det kommer bli otroligt skönt och mysigt har alltid drömt om att ha häst på stall. På sommaren kommer självklart Helgi stå hemma på gården kanske med grannens shettis där jag ska ha han på stall. Längtar tills jag får detta klart då det är så krånligt att fixa hö. 
Fick ett otroligt bra pris på stallhyran då ingår hö,box plats,hage och att dom her in och ut han m.m