Beställde ett litet hönät från caisasshop i fredags, min hovslagare tycker det hönätet är det bästa. Har hört jätte mycket bra om just detta hönät.
Detta hönät har väldigt små hål så hästen får jobba mera vilket är väldigt bra.
Det finns olika hönät från mini,litet,stort, till rundbal och foderringsnät stort. Om ni är intresserade läs mer på deras hemsida och kolla in videon :)
Idag vid 12 tiden kom den första valpen därefter 4 till, helt underbart att få se små bäbisar komma till världen.
Har inte berättat men jag ska få spara den finaste tiken av denna kull (F-kullen) om jag vill, har redan är favvo men det är svårt och se vilken som är finast just nu, jag gillar när hundarna har vitt i ansiktet och en tik fick det. 
Det blev 4tikar och 1hane, stackars lilla kille haha.. förra kullen var det endast en kille med.
Välkommen helg eller snarare jobb.
Morgonen började med att jag missade bussen hemma hos kärleken så åkte hem till Långed för att vänta in hovslagaren, det gick kanon som alltid mina hästar är nästan för snälla haha.
Ikväll händer det inte så mycket ska åka in till stan för att hämta Jonas (mammas man). 
 
Bebe ska som sagt ha valpar tror det är beräknad tills idag eller imorgon. 
Hon är fruktansvärt fet just nu haha, kom ut nu små valpisar♥
Glömt att skriva att jag köpte ett akvarium i fredags med Bella, 54L men det duger för mig tycker det är så mysigt :)
Har inte köpt några speciella fiskar har sällskapsfiskar som guppy,molly och några tråkiga stimfiskar som jag inte kommer ihåg vad dom heter. Köpte allt i Nordmaling väldigt bra pris på akvariumet 549kr.
Ska köpa fler fiskar i övik eller umeå då dom inte har så speciellt många i nordmaling ialf inga roliga.
 
Ska köpa ett snyggt hörn akvarium av jockes mamma med :)
Godkväll, helgen har spenderats på mitt underbara jobb i brattfors som djurskötare.
Haft en riktig underbar helg inte så mycket jobb som annars så det har varit skönt. Det föddes 3kalvar under helgen vilket är roligt fast samtidigt jobbigt att lära dom dricka ur napphink då dom är väldigt envisa av dig haha.
 
För att göra det lättare att se kön, tre siffriga är kvigor och 4siffriga är tjurar vilket är lapparna i örorna på dem.
Dessa 3 bilder nedanför är dom nyfödda :)
1.Tjur
2.Kviga
3.Tjur tror jag hann inte se haha.
 
 
 
Vad vore livet utan hundar? 
I hela mitt liv har jag alltid tjatat på min mamma att köpa hund, glömmer aldrig dagen då hon berättade att vi skulle hämta Tyra (Lilla My som hon hette då) grät av glädje. Senare på kvällen kom spänningen av väntan att en liten gris skulle få bo hos oss. Den dagen var verkligen den bästa dagen i mitt liv (samma med helgi)
Efter en tid kom Tara, usch va ful jag tyckte hon var haha. Efter det kom Kero. Kero och Tara fick valpar och därifrån kommer Bebe. Vi seminerade Bebe med en hane från England vid namn Murphy och av den kullen sparade vi Didi sedan fick Tyra och kero valpar och därefter sparade vi Diza :).
Nu ska Bebe ha valpar ungefär 1v bort och jag ska få en helt egen hund, har fastnat för namnet Tilly på tiken.

 
 
Har varit en aningen off på bloggandet, men det ska bli bättre hoppas jag på. 
I helgen jobbar jag på mitt älskade jobb i brattfors i lagårn, Bella ska va hos mig i helgen så hon följer som en svans på jobbet haha får se hur det kommer sluta då hon hatar lukten,bajs och kossor. 
Från å med denna helg kommer jag jobba 2helger i rad och tredje helgen ledig fast får jobba tredje med men känns som det kommer bli för mycket, måste ju tare lugnt någongång med.
 
Juste en sak som är väldigt tråkig fast samtidigt roligt, i måndags körde jag min älskade vän Joakim till Skellefteå till flyget. Han har som sagt flyttat till Barcelona vilket är roligt för honom men tråkigt för mig som saknar honom och dels att jag skulle hellre vilja flyttat med honom istället. 
Hoppas på att jag får fet lön denna månad då blir det säkert en tripp till honom på sportlovet :D
 
Idag blev det inge ridande för imorse var det bra väder och när jag kom hem hade det regnat så hästarna var naturligtvist blöta.. 
Kanske man ska berätta att min kära mor och lossas pappa ska köpa hus i grannbyn som jag och min kille ska bo i vi ska dit och kolla in huset imorgon har endast varit i stallet som är nyrenoverat hur fint som helst, har 3boxar. 2 för större hästar och 1 för ponny + jätte stor sadelkammare med handfat och allt :D