Rakade helgi lite till under dagen, är ännu inte klar tar ju sån tid med min rakapparat då den igentligen är till för hundar och katter..
 
 
 
 
 
Några fina bilder på hästarna från igår haha.


Är så sjukt sugen att shoppa sönder på hööks, nog för jag har extremt mycket prylar men det är alltid roligt med någonting nytt. Vinter täcke hade jag tänkt att beställa till både Nicke och Helgi, är så trött på deras gamla.
Älskar hööks JH collection och HV polo. 


 
Förlåt för dålig update har inte haft tid att sitta vid datorn eller snarare inte orkat.
 
Igår började jag raka Helgi fast jag är ännu inte klar det lutar åt bilden nedan
 
Just nu ser han ut såhär.. har vell kanske inte världens bästa rakapparat så de tar lite längre tid. 
Tror nog det blir som bilden över :) 
 
 
Morgondagen började med att Mikaela försovde sig så jag fick lov att fara med bilen och hämta henne, när vi väl kom tillbaka fixade vi till hästarna och for ut på en mysig ridtur dock bara i 30min då vi såg att klockan närmade sig 11. Senare ikväll blir det nog ut med hästarna igen då det inte blev så länge imorse sedan ska vi avfärga mikaelas hår, med hennes långa hår lär det ju ta ett tag..
 
Nicke är en dålig poserare när mobilen kommer fram därimot Helgi verkar älska kameran.
 
Godkväll, ligger just nu i sängen helt utslagen av dagens arbete i lagårn på skolan jobbade 10:00-18:30. 
Ska dra på mig täcket och sova så jag orkar kliva upp tidigt imorgon då Mikaela kommer så vi hinner rida innan vi börjar vill säga 13:00. 
Juste min kära mor och lossas pappa berättade för mig att dom har köpt en ny bil till mig som dom hämtar imorgon. 
 
Några fler söta bilder på Helgi, mammas lilla hjärtagryn♥
Min tjocka lilla mulle, världens snällaste ponny.
 
 
 
Grannen har tagit hem av hennes hästar och hästen har naturligtvist hosta och självklart har mina hästar också fått det.. hoppas verkligen inte det är kvarka, grannen sa att hennes hästar blivit smittade och inte fått någon kvarka. håller verkligen tummarna för att det endast är en vanlig förkylning.
 
Dagens ridning fick bli lite skritt i skogen, dock har dom nästan inte hostat nått alls idag så hoppas förkylningen börjar avta.
 
Det märks att min ponny fått stått hela sommaren då jag var ute och red i 50min när vi kom hem igen var han rejält svettig. 
Testade ett av tränserna som var till Nicke på Helgi och det passade faktiskt. Tycker det är så tråkigt med islandsträns då alla nästan ser likadana ut och oftast svarta, tycker mera om brunt.
Påtal om annat måste ta och köpa en ny sadel till denna tjockis då sadeln har gått sönder sen han rullade med den på... tyckte ändå inte om sadeln hur oskön som helst att sitta i.
Detta inlägg skulle upp igår men hann inte sitta vid datorn som vanligt.
schabraket och 2tränserna hittade jag i en kartong som jag beställde i sommras men aldrig använt.
Behövde en ny vinter jacka och tyckte denna ridjacka var grymt skön, 999;-
 
 
Nu börjar jag om med bloggandet denna gång kommer det endast att handla om mina hästar och hundarna.
Mycket har hänt sen sist börjat Forslunda jordbruks linjen fått jobb i grannbyn som djurskötare m.m, mina hästar är otränade som aldrig förr då jag har jobbat hela sommaren och haft praktik, fast det ska ändras på!
Har sagt till mig själv att jag SKA rida varje dag fast än jag kommer hem sent på kvällarna annars är det inte lönt att ha dom.
 
Har inte några färska bilder på hästarna men några jag hittade på min instagram.