Det var ett tag sedan sen sist jag skrev någonting här, beror på att jag ej har tid och att min dator laddare inte fungerar eller så äre datorn som är knas.
Just nu sitter jag hos mamma och är förkyld, har haft feber sen i fredags.. 
 
Lite uppdatering om tintin.
Hon går som en klippa i koppel hur duktig som helst, kan sitt, tass, nästan ligg. 
Kommer direkt man ropar på henne ''nästan alla gånger haha''
Hon stannar om jag ber henne det. Har varit lite på miljö träning med henne tex på skolan i lagården,svinhuset osv och det har gått väldigt bra och på djuraffärer. När hon var liten ville hon hälsa på allt folk hon såg men det gör hon inte längre vilket är skönt. 
Jag älskar denna hund av hela mitt hjärta, hon förgyller mina dagar med glädje. 
Denna dag bestod med ett besök i övik, fast denna dag sover jag över hos pappa.
Har varit på stan med sandra, for till gammelmormor och åt mat och fikade äppel paj mumms.. sedan for vi runt på affärer och for till min faster som jag ej har träffat på 2år och nu sitter vi och dippar morötter,gurka och paprika och startade nyss Hobbit, hoppas på att den är bra, själv är jag inget fan av Sagan om ringen. 
Lill trollet och morfar, (alltså min pappa haha)
Haft en otroligt rolig dag idag, for ner till övik för att umgås med min far och hans tjej. Har saknat honom väldigt mycket, ska kanske ner dit imorgon med då ska vi gå på bio och sedan laga mat hemma hos honom :) 
Tog med mig Tintin och pappa blev förälskad i henne så det blev mys och lek sedan for vi ut och käkade något tacos liknande.
Jag spenderade min nyår hos mor och jonas, vi åt 3rätters och spelade bingolotto. Vid 12 slaget gick vi över till grannarna och invigde de nya året :)