Jag och Tintin önskar er en riktigt god jul :D 
 
Har aldrig riktigt haft nyårslöften, men har några här nedan.
•Sluta snusa
•Börja gymma, dvs träna muskler
•Träna upp konditionen
•Satsa allt på skolan!
•Gå valpkurs med Tintin
 
Igår blev Tintin leveransklar, så underbart att äntligen tagit hon till jag och killen. 
Har som sagt Effie här med (katten) och dom busar för fullt, när inte tintin springer efter Effie springer Effie efter henne haha.
Trodde hon skulle vara blyg när hon har kommit till sitt nya hem men hon sprang omkring och gnällde ingenting alls, kaxig tjej må jag säga. Hon äter och dricker, allt som hon bör göra. Just nu springer hon omkring och busar med sin nalle och Effie hänger med på ett hörn haha dom är för gulliga. 
yeah ska göra hårförlängning på fredag, en tidig julklapp från min kära far och hans tjej :D 
har velat gjort detta i flera år, men blir alltid lika snål varje gång jag har fått min lön och tänker men nästa månad.. 
 
Fick syn på underbart söta julbilder mamma tog på valparna igår så otroligt söta :D 
dom 3 första bilderna är på Tintin.
Måste säga att jag blev imponerad av Sandras ''skrivare'' 
Man kan skriva ut riktiga bilder istället för att skicka in dem, logga in via facebook och ta bilder därifrån, också finns det en app för att skicka över bilder om man vill ha bilder från telefonen.
läs mer om den HÄR
 
Endast 1vecka kvar men känns som en evighet, om 1vecka har vi en liten Tintin här hos oss.
Gu va jag längtar det är helt sjukt, denna vecka känns som det kommer ta en evighet.. nog för jag träffar henne varje dag men det blir ju en helt annan sak när hon får vara bland oss. 
 
Igår for jag och gubben och grillade med Sandra och hennes kille (sandra min medryttare), efter det for vi och sladdade i nordmaling sedan blev det kaffe,fika, och en massa trevligt surr hemma hos dom :) 
Hade tänkt att städa sedan kanske åka till mamma och mysiga med valparna och sedan hälsa på hästarna.
beställa lite julklappar också :D 
Bilder från skolan i veckan.
Har som sagt hett Helgi och Nicke på stall i byn, for dit iförrgår och blev visad deras boxar och vart jag ska he mina häst saker. Så imorgon ska jag och min medryttare åka dit med grejorna dels ska jag vissa vart sakerna ska vara och när man ska he hästarn osv.
 
Tänkte beställa täcken å sånt till Tintin ikväll då jag ej gjorde de sist jag skrev det, finns så himla mycket att välja bland! 
 
Måste bara berätta hur lyckligt lottad jag är, hur mycket bättre allt blev än vad jag hade trott.
Trodde tex aldrig jag skulle gå en sådan bra linje som jag gör, trivs så otroligt bra och ämnerna går super bra vilket det inte gjorde i högstadiet. Jag har ett underbart helg/lov jobb som djurskötare på en gård 5min därifrån jag bor. 
Det bästa jag vet är att få vistas bland korna visst det är ett tungt jobb men samtidigt brinner jag för detta och tycker det är roligt att kämpa, jag är trots allt väldigt envis. 
Jag har en underbar kille som jag älskar över allt annat, en underbar mamma en underbar lossas pappa som är min pappa kan man säga som jag älskar mest av allt, alla deras 5hundar, mina 2 hästar och mina 3 katter.. och snart min helt egna hund Tintin.
 
För 3år sen trodde jag ALDRIG att jag skulle klara tex grundämnerna, aldrig skaffa jobb, var inte alls positiv för någonting som gällde skola och arbete eller livet huvudtaget. När jag började forslunda började ett helt nytt liv visst det kan låta fjantigt men sen jag börjat där har allt flytit på, det har varit kämpigt men det har gjort resultat. 
Jag har haft det jävligt kämpigt när jag gick högstadiet den värsta tiden i mitt liv, fick aldrig någon hjälp i skolan trots min dyslexi. Ingen brydde sig. Gick 2 år till efter 9an på IV, där fick jag inte heller den hjälpen jag behövde men till slut fick vi en underbar lärare som hjälpte mig att klara det jag behövde för att komma in på gymnasium.
Jag älskar mitt liv jämnfört med förut. Och mina vänner ni är guld vad vore jag utan er. 
Den enda pusselbiten som fattas är min farfar som gick bort för snart 2 år sedan, jag saknar dig, jag älskar dig!
 
 
 
 
Ikväll har jag bakat lussebullar var tänkt att det skulle göras igår men orkade inte, har inte bara bakat ikväll har dessutom klätt julgranen med gubben riktigt mysigt. Kanske lite väl tidigt men mera julkänsla har funnit till detta hem.
Kan meddela att jag älskar julen, det är så otroligt mysigt med alla jul grejor. 
 
Sitter just nu på jobbet och dricker kaffe, bredvid mig har jag Effie (min katt) i katttbur då hon ska få bo i rundvik med jag och killen är aldrig i långed längre. kändes taskigt att ha hon i bilen då det är väldigt kallt ute.


När jag kommer hem ska jag och gubben fara och veckohandla därefter blir det laga mat,städa, baka lussebullar och se om tvättstugan är ledig då jag måste tvätta mina lagårds kläder så dom är ren till nästa helg brukar alltid tvätta dom när jag ha jobbat klart då dom blir riktigt skitiga.

På lunchen följde min medryttare med mig hem och hjälpte att flytta hästatna till grannens stall, ÄNTlGEN! så jävla skönt att det är gjort. nu slipper min lossaspappa fara å hämta hö åt mig, slippa oroa oss om höet räcker.
Igår sålde jag Bob mitt marsvin, och fiskarna tog min medryttare. Nu är det bara kaninerna som ska iväg. väldigt onödigt att mig att skaffa en massa djur men blev så kär i dom, å då visste jag inte till 100% om ja skulle få Tintin. om det är nån som ni känner som vilö ha 2kaniner så hör gärna av er.


Ska beställa detta nu, grymt söt julkostym till julafton man måste ju passa på nu när hon är liten, valphalsband från hurtta äkta läder och en mysig tröja :) 
 
Hoppas ni alla har en lika trevlig helg som jag, denna helg spenderar jag på mitt underbara jobb i lagårn som alla andra helger. Tror jag börjar bli jobbnarkoman säger man så? 
Hela denna månad varje helg kommer att spenderas i lagårn + hela jul lovet. Har ingen fritid alls, kanske jag bör skaffa? nä ja trivs att va i lagårn, he ä vell bättre å jobba än att ligga och sova halva dan och sedan inte göra nått speciellt då tycker jag det låter vettigare att jobba. Älskar att vistas bland kossorna, dom finaste djuren som finns.
Ska jag vara helt ärligt så finner jag större intresse och kärlek till kor, dom är underbara när man väl lärt känna dom :) alla har dom olika personligheter som alla andra djur.